UtePlan – Vi gör det inne att vara ute!

 

Händer det något i Norrbotten?

Det finns hundratals nöjesarrangörer bara i Norrbotten - krogar, restauranger, hotell etc. som konitnuerligt skapar nöjen och underhållning för sina potentiella gäster.

Det innebär dock också tyvärr att det finns hundratals hemsidor, hundratals facebookgrupper, twitterkonton och ett fåtal annonser i tidningar för de arrangörer som har råd. Att hitta alla de alternaitv som finns tillgängliga just "i morgon" är en närmast omöjlig uppgift..

Därför finns UtePlan! :)

 

UtePlan bevakar alla event, stora som små, i alla orter och samlar dem till en och samma plats så att du kan planera dina nöjen och göra, ja, din egen Uteplan helt enkelt!

 

 

 

Registrera Dig på UtePlan?! 

 Att registrera sig och logga in på UtePlan är självklart gratis! Och som användare kommer du få tillgång till nyhetsbrev, nöjen riktade till just Dig och framför allt den unika funktionen "Din Egen UTEPLAN" som kommer att ta nöjeslivet till en helt egen nivå!:) Detta kommer att lanseras inom kort, tills dess är du naturligtvis välkommen att bara söka runt bland alla events och välja just det som passar DIg!

 

Passa även på att "gilla" oss på Facebook.com/UtePlan så är Du säker på att få det senaste i nöjesväg!

Följ oss även på Twitter: http://twitter.com/UtePlan

 

 

/Team UtePlan
Mer om uteplan >
Ett nytt sätt att tänka nöje

Uteplan i mobilen

Din uteplan

Arrangörssidor